ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Εξετάζουν και Λακαζέτ για αντι-Γκριεζμάν

Ο Γάλλος επιθετικός αποχωρεί από την Ατλέτικο και οι Μαδριλένοι έχουν ήδη βγει στην αγορά για να βρουν τον αντικαταστάτη του!

Στην Ατλέτικο Μαδρίτης προετοιμάζονται ήδη για την μετά-Γκριεζμάν εποχή. Σίγουρα οι Ισπανοί δεν περίμεναν από τον Γάλλο να πάρει αυτήν την απόφαση. Ωστόσο, η ζωή συνεχίζεται στην Ατλέτικο και γίνονται οι πρώτες σκέψεις για την στελέχωση του ρόστερ της νέας σεζόν.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα βάλει περισσότερα από 90 εκατ. ευρώ από την πώληση του Γάλλου επιθετικού. Αυτά τα χρήματα θα βοηθήσουν τους «ροχιμπλάνκος» να κινηθούν πιο εύκολα στην αγορά για να βρουν τον αντικαταστάτη του. 

Ο Λακαζέτ είναι ο πρώτος στην λίστα και προσωπική επιλογή του Σιμεόνε. Ο προπονητής της Ατλέτικο έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Γάλλο επιθετικό, ο οποίος είχε βρεθεί μια ανάσα από το να έρθει στην Μαδρίτη το 2017, ωστόσο στο τέλος οι διαπραγματεύσεις ναυάγησαν. Τα Μέσα της Ισπανίας πάντως υποστηρίζουν πως έχει ήδη γίνει η πρώτη επαφή.

Πάντως η περίπτωση του δεν θα είναι καθόλου εύκολη, καθώς ο Λακαζέτ έχει συμβόλαιο με την Άρσεναλ μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Ενώ, οι «κανονιέρηδες» υπολογίζουν τον Γάλλο για την νέα σεζόν και δεν πρόκειται να υποκύψουν σε πρόταση που δεν θα ξεπερνάει τα 70 εκατ. ευρώ!

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X