ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ατλέτικο Μαδρίτης: Ακατέβατα 150 εκατομμύρια για Σαούλ

Η αξία του 24χρονου δεν έχει πέσει παρά τη μέτρια σεζόν

Κυριάκος Τοφή

Παρά το γεγονός ότι δεν διανύει και την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, έχοντας συμπαρασυρθεί από τη γενικότερη μετριότητα στο στρατόπεδο των «ροχιμπλάνκος», ο Σαούλ Νιγκές εξακολουθεί να θεωρείται ελκυστική περίπτωση για μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Σύμφωνα μάλιστα με την ιστοσελίδα 90min.com, τον 24χρονο μέσο παρακολουθεί τόσο η Μπαρτσελόνα, όσο και η Μάντσεστερ Σίτι, αναγκάζοντας την Ατλέτικο Μαδρίτης να επιμείνει στην ρήτρα των 150 εκατομμυρίων ευρώ.

Συγκεκριμένα η ισπανική AS αναφέρει ότι η μέτρα χρονιά του Σαούλ Νιγκές δεν επηρεάζει την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο μιας και την τελευταία τριετία αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας της Μαδρίτης. Από πλευράς Μάντσεστερ Σίτι, ήδη έγινε μια ανεπίσημη επαφή και μια δήλωση πως υπάρχει πρόθεση προσφοράς 100 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο το ποσό αυτό δεν δελεάζει τον Ντιέγκο Σιμεόνε και τους ιθύνοντες της ισπανικής ομάδας.

Έχοντας φροντίσει να δέσει τον ποδοσφαιριστή στη Μαδρίτη μεχρι το 2026, η Ατλέτικο έχει το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις για την περίπτωση του Σαούλ Νιγκές.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X