ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τσόλο: «Δεν μπορώ να με φανταστώ σε 10 χρόνια»

Στην παρουσίαση του νέου μοντέλου της Hyundai συμμετείχε ο Ντιέγκο Σιμεόνε αποκαλύπτοντας πτυχές του χαρακτήρα του και της προσωπικότητάς του καθώς και τα πλάνα του για το μέλλον.

Αναλυτικά όσα είπε για:

Το πώς βλέπει το μέλλον: «Έχω μια φιλοσοφία: Ο καλύτερος τρόπος για να προετοιμάσεις το μέλλον είναι να βελτιώσεις το παρόν. Αυτό είναι το ασφαλές μονοπάτι που οδηγεί στην πρόοδο. Στο μέλλον θα παρουσιάζονται πράγματα καινούρια και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι, αλλά χωρίς να παραβλέπουμε το παρόν που μας παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια. Όλοι μας πρέπει να ανανεωνόμαστε, είναι μια πρόκληση για όλους».

Το πώς φαντάζεται τον εαυτό του σε 10 χρόνια: «Δεν ταξιδεύω τόσο μακριά ώστε να με φανταστώ σε εκείνη τη χρονική στιγμή. Σκοπεύω να απολαμβάνω την κάθε ημέρα και να εργάζομαι σκληρά. Έτσι μπορεί κανείς να πάει μπροστά. Δεν φαντάζομαι πως θα είμαι ούτε που θα βρίσκομαι. Μου αρκεί να είμαι με ανθρώπους που αγαπώ και μου δίνουν θετική ενέργεια».

Για την προσωπικότητά του: «Κάθε άνθρωπος μένει για πάντα ο ίδιος, υπομονετικός ή νευρικός, είτε στο χώρο εργασίας του είτε στις συναναστροφές του. Κανένας δεν είναι τέλειος. Οι καλοί άνθρωποι είναι για πάντα καλοί».

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X