ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το ευχαριστώ του «Πάπα» για τις σημαίες

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του αναφέρθηκε στην πρόκριση της Ντόρτμουντ, αλλά και στις ελληνικές σημαίες που υπήρχαν στο Μπερναμπέου.

Η Ντόρτμουντ πραγματοποίησε μία ακόμα μεγάλη εμφάνιση απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης κατακτώντας την πρώτη θέση στον όμιλο της. Οι Γερμανοί βρέθηκαν να χάνουν με 2-0, στο 53' έπειτα από τα δύο γκολ του Μπενζεμά.

Στη συνέχεια όμως, τα γκολ των Ομπαμεγιάνγκ και Ρόις διαμόρφωσαν το τελικό 2-2 που έδωσαν στην Ντόρτμουντ την κορυφή στον όμιλο.

Για μία ακόμα φορά ένας από τους παίκτες που διακρίθηκαν ήταν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο αμυντικός της Ντόρτμουντ με ένα μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό του αναφέρθηκε στην πρόκριση της ομάδας του, αλλά και στις ελληνικές σημαίες που κυμάτιζαν σε αρκετά σημεία του γηπέδου.

Συγκεκριμένα, ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός έγραψε: «Πρόκριση με κορυφή στον όμιλο μας και ρεκόρ γκολ, 21, για την Borussia Dortmund στη φάση των ομίλων του UCL. Ευχαριστώ για τις ελληνικές σημαίες που κυμάτιζαν στην εξέδρα».

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Τελευταία Ενημέρωση