ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τα πάρτι «έκοψαν» τον Ομπαμεγιάνγκ

Ένα ξέφρενο πάρτι μέχρι το πρωί ήταν, όπως όλα δείχνουν, ο λόγος για τον οποίο ο Τόμας Τούχελ άφησε εκτός αποστολής για το παιχνίδι της Ντόρτμουντ με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας τον Πιέρ - Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Άπαντες είδαν το βράδυ της Τετάρτης τον Γκαμπονέζο επιθετικό να παρακολουθεί το παιχνίδι των Βεστφαλών από τις εξέδρες. Τα σενάρια φούντωσαν για τον λόγο για τον οποίο ο προπονητής του αποφάσισε να τον αφήσει εκτός και φαίνεται τελικά πως είχε λόγο σοβαρό, καθώς ο παίκτης του επέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα.

Ο προπονητής της Ντόρτμουντ ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για το θέμα και περιορίστηκε να απαντήσει ότι ο αποκλεισμός του Ομπαμεγιάνγκ έγινε για εσωτερικούς λόγους. «Ήταν σίγουρα πολύ δύσκολο χωρίς τον Ομπαμεγιάνγκ. Δεν μπορούσε όμως να γίνει διαφορετικά. Στο επόμενο παιχνίδι θα επιστρέψει» είπε ο Γερμανός τεχνικός.

Το σενάριο που κυριάρχησε τις προηγούμενες ώρες ήταν ότι ο παίκτης έμεινε εκτός αποστολής επειδή χαζολογούσε στο τηλέφωνο την ώρα της ομιλίας του Τούχελ. Ωστόσο, η αλήθεια είναι σε ένα πάρτι...

Ο Ομπαμεγιάνγκ βρέθηκε στο Βαρέζε και διασκέδασε μέχρι το πρωί με αποτέλεσμα να φτάσει με καθυστέρηση στην προπόνηση της περασμένης Τρίτης. Οι εικόνες από το πάρτι κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και ο Τούχελ δεν είχε άλλη επιλογή από τον «κόψει». Του ανακοίνωσε, αμέσως, ότι δεν πρόκειται να αγωνιστεί κόντρα στη Σπόρτινγκ, ο Ομπαμεγιάνγκ τρελάθηκε και καθυστέρησε και στην προπόνηση της επόμενης ημέρας...

sdna.gr

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Τελευταία Ενημέρωση