ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θέλει Κιέζα η Μπάγερν

Η Μπάγερν Μονάχουν είναι έτοιμη να αποκτήσει ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ιταλίας, τον Φεντερίκο Κιέζα

Έτοιμη να κάνει δικό της ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ιταλίας είναι η Μπάγερν Μονάχου. Πρόκειται για τον Φεντερίκο Κιέζα ο οποίος είναι έτοιμος να χαιρετήσει την Φιορεντίνα.

Στη ομάδα των Βαβαρών έχουν προαναγγείλει σοβαρή μεταγραφική ενίσχυση ενόψει της νέας χρονιάς. Ήδη τα ονόματα που βγαίνουν μέσω δημοσιευμάτων είναι πολλά. Ένα από τα τελευταία είναι αυτό του Φεντερίκο Κιέζα, ο οποίος κάνει ακόμη μία εξαιρετική χρονιά με την Φιορεντίνα.

Οι Βαυαροί σκέφτονται να καταθέσουν πρόταση ύψους 70εκατ. ευρώ στους «βιόλα» για τον 21χρονο εξτρέμ. Στην Φλωρεντία βλέπουν θετικά το ενδεχόμενο κρούσης από τους Γερμανούς.

Καθώς μέχρι στιγμής μόνο η Γιουβέντους έδειχνε να μπορεί να «ανέβει» στα ίδια οικονομικά επίπεδα. Δεν θέλουν να παραχωρήσουν τον παίκτη σε άλλο ιταλικό σύλλογο. Υπενθυμίζεται, πως ο Κιέζα έχει συμβόλαιο έως το 2022.

Ο Νίκο Κόβατς δεν δείχνει να εμπιστεύεται το ταλέντο του ποδοσφαιριστή του. Οι Βαυαροί πριν τρία χρόνια δαπάνησαν πολλά χρήματα για να τον αποκτήσουν από την Μπενφίκα.

Ωστόσο τόσο οι τραυματισμοί του όσο και η έλλειψη εμπιστοσύνης από τον προπονητή του, τον έχουν αφήσει στάσιμο. Με 33 συμμετοχές σε σχεδόν τρεις αγωνιστικές περιόδους, ο Πορτογάλος δικαιολογημένα ζητά την αποχώρηση του από τον σύλλογο αναζητώντας αλλού την ποδοσφαιρική του Ιθάκη!

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.: Τελευταία Ενημέρωση

X