ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
18° Λευκωσία,
27 Μαΐου, 2022
sport fm - listen live

Τάσεις φυγής από Παβάρ στην Μπάγερν Μονάχου!

Ο Γάλλος αναζητεί το μέλλον του μακριά από το Μόναχο

Η χρησιμοποίησή του σε λάθος θέση και οι χαμηλές οικονομικές απολαβές του, φέρεται να κάνουν τον Μπενζαμέν Παβάρ να σκέφτεται την αποχώρησή του από την Μπάγερν Μονάχου!

Κάθε άλλο παρά ικανοποιημένος με την παρούσα κατάσταση στην Μπάγερν Μονάχου φέρεται να είναι ο Μπενζαμέν Παβάρ, με τα ρεπορτάζ στην Γερμανία να βάζουν στο τραπέζι ακόμα και την πιθανότητα αποχώρησής του…

Ο Γάλλος αμυντικός δεσμεύεται, βέβαια, με συμβόλαιο με τους Βαυαρούς έως το καλοκαίρι του 2024, οπότε αυτό δεν είναι και απόλυτα εφικτό να συμβεί. Ειδικά χωρίς την συγκατάθεσή τους, όπως σημειώνεται σε ρεπορτάζ του γερμανικού «Sky».

Ωστόσο, τα… σημεία τριβής ανάμεσα στις δύο πλευρές φαίνεται πως είναι δύο: αφενός ότι ο Παβάρ έχει δηλώσεις ανοιχτά την προτίμησή του να αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, ενώ στην Μπάγερν πα΄ζιει κυρίως δεξί μπακ.

Αφετέρου, ότι, αν και βασικός στην γερμανική ομάδα, εντούτοις ο 25χρονος άσος δεν είναι από τoυς υψηλά αμειβόμενους και θα ήθελε αύξηση των αποδοχών του.

Εντούτοις, ούτε η μια αλλά ούτε και η άλλη επιθυμία του Παβάρ φαίνεται πως θα ικανοποιηθούν, στο άμεσο μέλλον τουλάχιστον, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την περαιτέρω συνεργασία των δύο πλευρών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.: Τελευταία Ενημέρωση