ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πού θα πάει ο Σάντσες;

Σάββας Λαζανιάς

Σάββας Λαζανιάς

lazaniass@sppmedia.com

O Αλέξις Σάντσες αποτελεί τον διακαή πόθο του Κάρλο Αντσελότι για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της Μπάγερν Μονάχου, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «Sport».

Το συμβόλαιο του Χιλιανού αστέρα με τους «κανονιέρηδες» ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018. Όπως είναι γνωστό, οι συζητήσεις για την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του με την Άρσεναλ έχουν «παγώσει» μέχρι το καλοκαίρι.

Οι Γερμανοί αναμένεται να καταθέσουν επίσημη πρόταση στην Άρσεναλ για την απόκτηση του Αλέξις Σάντσες μέσα στους επόμενους μήνες, ελπίζοντας ότι μέχρι τότε δεν θα έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Λονδίνου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τα βρετανικά μέσα, οι «κανονιέρηδες» έχουν ορίσει ως εναρκτήρια τιμή για τις διαπραγματεύσεις το ποσό των 50εκατ. λιρών.

Να σημειωθεί πως η Μπάγερν δεν «παίζει» μόνη της στο παιχνίδι απόκτησης του Σάντσες. Για τον Χιλιάνο ενδιαφέρονται «ζεστά» η Τσέλσι, η Παρί και η Ίντερ. Οι Κινέζοι ιδιοκτήτες της ομάδας του Μιλάνου είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν αρκετά εκατομμύρια στην προσεχή μεταγραφική περίοδο για να επαναφέρουν την Ίντερ στην κορυφή της Ιταλίας και της Ευρώπης.

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.: Τελευταία Ενημέρωση