ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έξαλλος με Αντσελότι ο Ρόμπεν

Μπορεί η Μπάγερν Μονάχου να κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Αϊντχόφεν για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά από την μεριά του ο Άριεν Ρόμπεν ήταν έξω φρενών με τον Κάρλο Αντσελότι.

Ο Ιταλός τεχνικός αποφασίσει να αντικαταστήσει τον Ολλανδό κατά την διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης, γεγονός που έκανε έξαλλο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να μιλήσει εναντίον της απόφαση που πήρε ο προπονητής του.

«Είναι κρίμα. Σε ένα παιχνίδι όπως αυτό και ήθελα και μπορούσα να παίξω ενενήντα λεπτά. Απογοητεύτηκα και νευρίασα. Ο προπονητής σκέφτηκε διαφορετικά. Ίσως τον απασχολεί περισσότερο από όσο θα έπρεπε η φυσική μου κατάσταση, αλλά η αλλαγή μου δεν έγινε λόγω τραυματισμού» είπε σχετικά ο Ρόμπεν, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς, οι οποίοι τον έχουν αφήσει πίσω,

Τη φετινή σεζόν ο Ολλανδός δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί σε ολόκληρο παιχνίδι και φαίνεται πως ο Αντσελότι είναι ακόμα επιφυλακτικός στο να τον αφήσει στον αγωνιστικό χώρο για όλη την διάρκεια του αγώνα.

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.: Τελευταία Ενημέρωση

X
X