ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πράσινο φως από την UEFA στην Κυνερνηση

Άμεσες αλλαγές στην super league

24sports team

info@24sports.com.cy

Η Eυρωπαϊκή Ομοσπονδία βλέπει πολιτική βούληση από την Κυβέρνηση και άναψε το πράσινο φως στον Γεραπετρίτη για άμεσες αλλαγές στο ποδόσφαιρο.

Το πράσινο φως άναψε η UEFA στην Κυβέρνηση για να προχωρήσει σε άμεσες αλλαγές στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο υπουργός επικράτειας Γιώργος Γεραπετρίτης που βρίσκεται στη Νιον, πραγματοποίησε χθες επαφές με τους ανθρώπους της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, οι οποίο έδειξαν να εμπιστεύονται την Κυβέρνηση και τις πρωτοβουλίες που θέλει να πάρει για να αλλάξει η εικόνα του ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM 94,6 στο τραπέζι των επαφών του κ. Γεραπετρίτη με τους αξιωματούχους της UEFA έπεσαν εκτός από τα οργανωτικά του ποδοσφαίρου, τα φαινόμενα βίας στα ελληνικά γήπεδα, η χειραγώγηση αγώνων αλλά και η διαιτησία.

Όσον αφορά στο θέμα του πώς θα έρθουν οι διαρθρωτικές αλλαγές στο ποδόσφαιρο και αν θα έρθουν μέσα από εκλεγμένη διοίκηση στην ΕΠΟ σίγουρα είναι κάτι που απασχολεί την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, αλλά δεν αποτελεί πρώτο της πονοκέφαλο και είναι κάτι που θα συζητηθεί σε δεύτερη φάση.

Οι προτάσεις της ελληνικής πλευράς βρήκαν ανταπόκριση UEFA ενώ ο πρόεδρος της Ομοσπονδιας, Αλεξάντερ Τσέφεριν ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της ελληνικής αντιπροσωπείας ώστε τις επόμενες ημέρες να έρθει στη χώρα μας για να συναντηθεί ο ίδιος με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σειρά παίρνουν τώρα οι επαφές της αντιπροσωπείας της Κυβέρνησης με τους ανθρώπους της FIFA, ενώ στη Νιον αναμένεται να φτάσει εντός της ημέρας και ο Βαγγέλης Γραμμένος.

πηγή:sportfm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σούπερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση

X