ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λευκωσία,
27 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

ΠΑΟΚ: Ακυρώθηκαν και τα 128 εισιτήρια για το ματς με Σλόβαν λόγω νέων μέτρων

Σε... έρημο τοπίο θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ τη Σλόβαν

Παντελώς άδειο θα είναι το γήπεδο της Μπρατισλάβας που θα φιλοξενήσει τον αγώνα της Σλόβαν με τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη για το Europa Conference League.

Μετά την ανακοίνωση 12.000 κρουσμάτων την Τετάρτη, η κυβέρνηση της Σλοβακίας αποφάσισε να επιβάλει ακόμη πιο σκληρό lockdown στη χώρα. Έτσι ακυρώθηκαν ΚΑΙ τα 128 εισιτήρια που είχαν εγκριθεί για τον αγώνα της Πέμπτης, ενώ έχει επιβληθεί απαγόρευση της κυκλοφορίας πλην της μετάβασης προς και από την εργασία καθενός, αλλά και για προμήθεια ειδών πρώτης ανάγκης.

«Λόγω της σημερινής αυστηροποίησης των μέτρων, οι επαγγελματικοί αθλητικοί αγώνες καθώς και οι διεθνείς αγώνες πρέπει να πραγματοποιηθούν χωρίς τη συμμετοχή θεατών. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο αγώνας Σλόβαν - ΠΑΟΚ για το Europa Conference League θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών. Δυστυχώς, ακόμη και οι 128 φίλαθλοι δεν μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο και τα εισιτήριά τους ακυρώνονται.

Λυπούμαστε που θα μείνουμε χωρίς την υποστήριξή σας στο γήπεδο. Ωστόσο, αισθανόμαστε και την εξ αποστάσεως στήριξή σας και όλοι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ανταποδώσουμε, ακόμη κι αν μας λείψετε πραγματικά πολύ...»,αναφέρει η σχετική ανακοίνωση!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΟΚ: Τελευταία Ενημέρωση