ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δυσκολεύει του Εντόι

Καμία ουσιαστική εξέλιξη δεν υπήρξε στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, Λιούμπος Μίχελ, με την πλευρά του Σεΐχ Εντόι – Δεν χάνουν τις ελπίδες τους στον Δικέφαλο.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ, Λιούμπος Μίχελ με τον ατζέντη του Σεΐχ Εντόι, χωρίς να παρουσιαστούν σημάδια συμφωνίας. 

Συγκεκριμένα, επαναδιατυπώθηκαν από τους δύο άνδρες οι όροι σύμφωνα με τους οποίους μπορούν να συνεργαστούν ΠΑΟΚ και Εντόι, αλλά διαπιστώθηκε εκ νέου διαφορά, που αυτή τη στιγμή δεν έχει καλυφθεί. 

Αυτό προς το παρόν δεν σημαίνει ότι υπάρχει και ναυάγιο, αλλά σίγουρα από το σημερινό ραντεβού δεν προέκυψαν ικανοποιητικές εξελίξεις που θα έφερναν πιο κοντά την πραγματοποίηση της μεταγραφής. 

Από εδώ και πέρα, ο ΠΑΟΚ γνωρίζει απόλυτα τα δεδομένα της υπόθεσης και τις απαιτήσεις του παίκτη και αναμένεται η απόφαση από την πλευρά του, για το αν θα ανέβει πλησιάζοντας τα «θέλω» του πρώην άσου της Ανζέ. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο ατζέντης του Εντόι αναχώρησε για το εξωτερικό, κάτι που αποκλείει να υπάρξει άμεσα κατ’ ιδίαν συνάντηση.

 

Πηγή:sport-fm.gr

ΠΑΟΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X