ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Για τη μεγάλη ανατροπή ο ΠΑΟΚ

24sports team

info@24sports.com.cy

Την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει να πάρει απόψε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό (19:00, Cosmote Sport 3), έχοντας ως στόχο να ανατρέψει το 2-0 της Λεωφόρου πριν από δύο εβδομάδες.

Στην κατάμεστη από κόσμο Τούμπα οι «ασπρόμαυροι» γνωρίζουν πως έχουν δύσκολο έργο, όμως η φετινή ομάδα του Ίβιτς έχει δείξει πως είναι σε θέση να κάνει και τέτοιες ανατροπές.

Εκείνο που ζήτησε ο Σέρβος τεχνικός από τους ποδοσφαιριστές του είναι να παραμείνουν ψύχραιμοι και προσηλωμένοι στον πλάνο, να μην παρασυρθούν από τον ρυθμό που ενδεχομένως να αποκτήσει ο αγώνας και κάνουν ό,τι ακριβώς έχουν σχεδιάσει εκείνος και οι συνεργάτες ετου.

Ένα γρήγορο γκολ, φυσικά, αποτελεί στόχο για τον «Δικέφαλο του Βορρά», ώστε να βοηθήσει την ομάδα και να διαχειριστεί καλύτερα τις απαιτήσεις της αναμέτρησης.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Λέοβατς. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Τσίμιροτ με τον Κάνιας, με τον Κάμπος και τον Μπίσεσβαρ.

Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Σάχοφ και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Πρίγιοβιτς. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Σιαμπάνης, Μαλεζάς, Κίτσιου, Ουάρντα, Ενρίκε, Ματθαίου, Πέλκας και Αθανασιάδης. Εκτός είναι ο τραυματίας Μυστακίδης.


Πηγή:www.sport-fm.gr

 

ΠΑΟΚ: Τελευταία Ενημέρωση