ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Θέλει σαν... τρελός να επιστρέψει ο Σισέ!

Τι δήλωσε ο Γάλλος σούπερσταρ για Παναθηναϊκό

Το σενάριο επιστροφής του Τζιμπρίλ Σισέ στον Παναθηναϊκό δεν είναι πλέον στον ονειρόκοσμο των φιλάθλων του Τριφυλλιού που λατρεύουν και επιθυμούν διακαώς να δουν τον Γάλλο σταρ και πάλι στην ομάδα τους. Έστω και εκτός γηπέδων!

Το “Τ” αποκάλυψε τις σκέψεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για τον Τζιμπρίλ Σισέ και επικοινώνησε με τον “Djibrilliant”, προκειμένου να δει την αντίδραση του αναφορικά με αυτό το θέμα.

Ο Γάλλος έμεινε έκπληκτος από την… επίθεση αγάπης που δέχθηκε από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού και με τρεις λέξεις τα… είπε όλα. “Ι am ready” (είμαι έτοιμος).

Ποτέ του δεν έκρυψε το δέσιμο που έχει με τον Παναθηναϊκό και βλέποντας τους Πράσινους σε αυτή την κατάσταση, θέλει σαν… τρελός να γυρίσει στην Ελλάδα και να βοηθήσει την ομάδα που έχει στην καρδιά του. Με κάθε τρόπο. Για να γίνει και πάλι ” ο Παναθηναϊκός που όλοι γνωρίζουμε”, όπως χαρακτηριστικά είπε στο “Τ”.

Ο Σισέ νιώθει έτοιμος γι΄αυτό το βήμα, είναι πρόθυμος να συζητήσει με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, ξεκαθαρίζει ότι τα χρήματα δεν είναι εμπόδιο και ότι δεν πρόκειται να μπουν στη μέση, γιατί δεν βλέπει τον Παναθηναϊκό σαν… τράπεζα, αλλά ως οικογένεια και απλά περιμένει ένα και απλό πράγμα. Να επικοινωνήσουν μαζί του οι Πράσινοι και να συζητήσουν. Ένα τηλεφώνημα ίσως να είναι αρκετό για τη μεγάλη επιστροφή…

Πηγή: trifillara.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση