ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παναθηναϊκός: Προχωράει του εξτρέμ

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται ο Παναθηναϊκός να έχει πραγματοποιήσει την πρώτη του μεταγραφή, έχοντας εξασφαλίσει ελαφρώς ανεβασμένο μπάτζετ από τον Γιάννη Αλαφούζο.

Προχωρημένες συζητήσεις με τρεις ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη μεσοεπιθετική γραμμή έχει ο Νίκος Νταμπίζας.

Πρόκειται για τον Γιοάν Μολό, ο οποίος ήρθε το Σαββατοκύριακο στην Ελλάδα, συζήτησε με τον τεχνικό διευθυντή του «τριφυλλιού» και αναχώρησε για την Γαλλία, περιμένοντας κάποια ειδοποίηση για να επιστρέψει.

Ο επόμενος είναι ο Κάρλος Εμπαλό, ο οποίος αναμένεται να λύσει τη συνεργασία του με την Παλέρμο και το κασέ του είναι λίγο πιο πάνω από εκείνο του Μολό. Ωστόσο, έχει υπάρξει επαφή και με τον 24χρονο ακραίο από τη Γουϊνέα.

Σύμφωνα με την «Πράσινη», υπάρχει και άλλος υποψήφιος στόχος που δεν έχει διαρρεύσει το όνομά του, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν πρόκειται για ελεύθερο παίκτη.

Ο Νίκος Νταμπίζας συζητάει και με τους τρεις και μέχρι το τέλος της εβδομάδας σε συνεννόηση με τον Γιώργο Δώνη θα αποφασίσουν τον «εκλεκτό», έχοντας μάλιστα ελαφρώς ανεβασμένο μπάτζετ (πάει στις 300.000) έπειτα από σχετική επικοινωνία που υπήρξε με τον Γιάννη Αλαφούζο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X