ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παναθηναϊκός: Οι πράσινες προτεραιότητες

Χαφ και εξτρέμ σε πρώτο πλάνο

Την ερχόμενη Δευτέρα 20 Ιουνίου οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα συγκεντρωθούν για πρώτη φορά στο Κορωπί, ώστε να περάσουν από τις πρώτες εξετάσεις και έπειτα να αρχίσει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

Μια προετοιμασία που θα βρει το τριφύλλι σε ανώτερο επίπεδο σε σχέση με πέρυσι και με τη διατήρηση ενός ποδοσφαιρικού κορμού. Η ομάδα έχει κάνει δυο προσθήκες μέχρι τώρα (Λοντίγκιν, Γκάνεα) και έχει ως πρώτο στόχο, φυσικά, την ευρωπαϊκή είσοδο στους ομίλους του conference league.

Θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση με τον στόχο να είναι ξεκάθαρος: Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει μέχρι το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Αυστρία, που θα γίνει το διάστημα 5-19 Ιουλίου, να έχει αποκτήσει τουλάχιστον δυο ακόμη ποδοσφαιριστές. Αναφερόμαστε σε χαφ και εξτρέμ.

Εκεί ρίχνουν το βάρος τους το τελευταίο διάστημα οι άνθρωποι της ομάδας. Έχουν εντοπιστεί κάποιοι στόχοι, γίνονται οι επαφές και βρισκόμαστε εν αναμονή των εξελίξεων για τους επόμενους που θα ντυθούν στα πράσινα και θα ενσωματωθούν στον Παναθηναϊκό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση