ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
15° Λευκωσία,
03 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Παναθηναϊκός: Ο Βέλεθ μετράει αντίστροφα

Ο Παναθηναϊκός θα έχει τον Φραν Βέλεθ για τον αγώνα με τον Ιωνικό

Επιστροφές αναμένεται να έχει ο Παναθηναϊκός μετά τη διακοπή. Μία εξ αυτών είναι ο Φραν Βέλεθ, ο οποίος κάνει βήματα για να τεθεί στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Στο ματς με τον Βόλο τραυματίστηκε ο Βέλεθ και την προηγούμενη Τρίτη (28/9) υποβλήθηκε σε μαγνητική. Εκεί επιβεβαιώθηκε ο μυϊκός τραυματισμός και το ιατρικό τιμ έδωσε ένα 10μερο ως χρόνο αποκατάστασης.

Δεν υπάρχει ανησυχία πως θα χρειαστεί παραπάνω ο Ισπανός αμυντικός. Έτσι ο Παναθηναϊκός θα τον έχει κανονικά στο πρώτο ματς μετά τη διακοπή, όταν θα φιλοξενηθεί ο Ιωνικός στη Λεωφόρο.

Την Τετάρτη (6/10) ξεκίνησε τρέξιμο ο Βέλεθ και μαζί άρχισε και η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του. Τις επόμενες μέρες θα ανεβάσει στροφές και το πιο πιθανό είναι με τον Ιωνικό να παίξει κανονικά.

Σημαντικό το τι θα γίνει και με άλλες επιστροφές. Διούδης, Ιωαννίδης και Κώτσιρας σταδιακά θα αναρρώσουν. Το πόσες προπονήσεις, όμως, θα έχουν χάσει όπως και το σε ποια κατάσταση θα βρίσκονται, θα φανεί προσεχώς. Βέβαια, τώρα δε βγαίνει ο Μπρινιόλι εύκολα από την ενδεκάδα. Στο Φάληρο έβγαλε μία σιγουριά, είχε άλλον αέρα και πολύ καλές μεταβιβάσεις με τα πόδια. Όλα αυτά μέτρησαν. Ούτε ο Σάντσες τα πήγε άσχημα ως δεξιός μπακ, αλλά εκεί υπάρχει διαφορά καθώς ο Κώτσιρας είναι σαφέστατα πιο ποιοτικός.

sportime.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση