ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παναθηναϊκός: Δύσκολα μεταγραφή πριν τον Ιούνιο

Το πιθανότερο είναι ο Παναθηναϊκός να μην προχωρήσει σε κάποια μεταγραφή πριν μπει ο Ιούνιος, αφού υπάρχουν άλλες προτεραιότητες

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Η μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού δεν αναμένεται να αρχίσει άμεσα. Σύμφωνα με την «Πράσινη», πρώτο μέλημα του Νίκου Νταμπίζα είναι να γίνουν οι επαφές με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται, προκειμένου να αποσυμφορηθεί το ρόστερ και να εξοικονομηθούν χρήματα. Επίσης πολλά εξαρτώνται και από κάποια πιθανή πώληση παίκτη.

Πάντως και οι δύο διαδικασίες είναι αρκετά χρονοβόρες, καθώς δεν είναι εύκολο να πείσεις παίκτες που δεν ικανοποίησαν φέτος να αφήσουν ένα εγγυημένο συμβόλαιο αν δεν έχουν βρει ανάλογη πρόταση, ενώ μέχρι στιγμής παρά τις φήμες περί ενδιαφέροντος για παίκτες (π.χ. για τον Κουρμπέλη) δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση.

Υπό αυτό το πρίσμα, δύσκολα θα γίνει κάποια προσθήκη παίκτη για τον Παναθηναϊκό πριν μπει ο Ιούνιος, ενώ είναι αρκετά πιθανό το ρόστερ να αργήσει να κλείσει, καθώς προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου οι ευκαιρίες για καλούς παίκτες και με πιο προσιτό κόστος είναι περισσότερες.

Το αγγλικό δημοσίευμα που ανέφερε πως ο Κάλουμ Ρόμπερτς, ο 22χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός της Νιούκαστλ που μένει ελεύθερος, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό δεν επιβεβαιώνεται, δίχως να αποκλείεται ο παίκτης να είναι στα ραντάρ του Νίκου Νταμπίζα, που έχει «άκρες» στην Αγγλία και τη συγκεκριμένη ομάδα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X