ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παναθηναϊκός: Άλλο ένα «μέτωπο» έμεινε για την άδεια

Μία σημαντική εκκρεμότητα φαίνεται πως έχει απομείνει στον Παναθηναϊκό στην προσπάθεια που κάνει για να εξασφαλίσει την άδεια και να κάνει μεταγραφές το καλοκαίρι ενόψει της επόμενης σεζόν

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ένα-ένα ο Παναθηναϊκός καταφέρνει να κλείνει τα «μέτωπα» που υπάρχουν στην προσπάθεια που κάνει για την εξασφάλιση της άδειας και της πραγματοποίησης μεταγραφών για την επόμενη σεζόν.

Μετά την ανακοίνωση από το δικαστήριο της ΕΠΟ για το συμφωνητικό με τον Ρινάλντι και τη συμφωνία με τον Στραματσόνι, οι «πράσινοι» έχουν άλλη μία σημαντική εκκρεμότητα.

Όπως γράφει η «Πράσινη», οι ιθύνοντες του συλλόγου βρίσκονται σε συζητήσεις με μία ομάδα, στην οποία οφείλεται ένα σεβαστό ποσό για τη μεταγραφή ενός παίκτη, που μένει και αυτό να τακτοποιηθεί, ούτως ώστε η ομάδα να μην έχει κανένα πρόβλημα για την ενίσχυσή της ενόψει της επόμενης χρονιάς.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει όλες αυτές τις υποθέσεις, «τρέχουν» για να προλάβουν τις ημερομηνίες και φαίνεται πως σύντομα θα υπάρξουν θετικά νέα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X