ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δώνης: «Έχουμε το χρόνο να εκπαιδεύσουμε τους παίκτες μας»

Ψύχραιμος παρά την ήττα με 3-1 από την Ντεν Χάαγκ παρουσιάστηκε ο Γιώργος Δώνης

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Τον απολογισμό από τα φιλικά του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία πραγματοποίησε ο Γιώργος Δώνης με δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση του ματς κόντρα στην Ντεν Χάαγκ.

Κάνοντας τον απολογισμό του μετά και το τελευταίο φιλικό, ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε ότι όλα τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους και συμπλήρωσε πως αυτός υπάρχει προκειμένου η ομάδα του και οι παίκτες του να βελτιωθούν εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Γενικώς το συμπέρασμα, όχι μόνο από το αποψινό φιλικό, αλλά γενικά από την προετοιμασία, είναι ότι όλα τα πράγματα θέλουν το χρόνο τους, θέλουν την εκπαίδευσή τους.

Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, θα συνεχίσουμε να εκπαιδεύουμε τους παίκτες μας και θα πρέπει μέχρι την έναρξη των υποχρεώσεών μας να βελτιώσουμε τα λάθη μας έτσι ώστε να γίνουμε καλύτερη ομάδα.

Εχουμε το χρόνο για να εκπαιδεύσουμε τους παίκτες μας και να εξελιχθούν κατάλληλα. Βλέπουμε ότι υπάρχουν θετικά πράγματα και πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε παραπάνω.

Τα συμπεράσματά μας είναι πιο πολύ τακτικά, δεν αφορούν τόσο στο αποτέλεσμα, γιατί θεωρώ ότι όταν θα υπάρχει η πίεση του αποτελέσματος στα επίσημα παιχνίδια, οι ομάδες σε αρκετά πράγματα διαφοροποιούνται.

Απλώς υπάρχουν κάποια πράγματα και κάποια γκολ που δεχόμαστε να βλέπουμε τι λάθη κάνουμε για να τα διορθώνουμε».

 

 

 

sport-fm.gr

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X