ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ολυμπιακός: Εξώδικα σε Super League και Γκαγκάτση

Η ψήφος των Πειραιωτών, προς τον νέο πρόεδρο της Λίγκας, έχει ανταποδοτικό χαρακτήρα

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Ολυμπιακός έστειλε εξώδικα σε Super League και Βασίλη Γκαγκάτση, ζητώντας την απομάκρυνση του από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου.

Οι Πειραιώτες είχαν φέρει το θέμα προς ψήφιση σε συνεδρίαση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος. Ο Βασίλης Γκαγκάτσης καταδικάστηκε, πρωτοδίκως, σε φυλάκιση 5 ετών με αναστολή, για κακούργημα, για το σκάνδαλο με την κάρτα υγείας της ΕΠΟ.

Με βάση τους κανονισμούς δεν θα πρέπει να έχει ανάμειξη με το ποδόσφαιρο. Ωστόσο με ψήφους 11-2 ο συνεταιρισμός ψήφισε υπέρ της παραμονής του, όταν ο Ολυμπιακός είχε φέρει το θέμα προς συζήτηση.

Όπως αναφέρει το «dikisports.blogspot.com» ο Ολυμπιακός έστειλε, την Παρασκευή, εξώδικα σε Super League και Βασίλη Γκαγκατάτση, επαναφέροντας το θέμα.

Ζητάει την απομάκρυνση του Γκαγκάτση από την θέση του. Το Sportime είχε αναφέρει, μετά την εκλογή του νέου προέδρου, για ποιο λόγο στήριξαν οι «ερυθρόλευκοι» την υποψηφιότητα του Μηνά Λυσάνδρου.

Η ψήφος των Πειραιωτών, προς τον νέο πρόεδρο της Λίγκας, έχει ανταποδοτικό χαρακτήρα. Κάτι που έχει να κάνει με τον Βασίλη Γκαγκάτση και το θέμα της απομάκρυνσης του.

Όπως φαίνεται το θέμα θα τεθεί, εκ νέου, στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο της Super League.

Γι’ αυτό το λόγο ο Ολυμπιακός συντάχθηκε με τον υποψήφιο της ΑΕΚ, που τελικά εξελέγη και στην θέση του προέδρου της Super League.

sportime.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X