ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Η Γουέστ Χαμ δίνει 17 εκατ. ευρώ για τον Φορτούνη»

Δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας Daily Star αναφέρει πως η ομάδα του Λονδίνου είναι σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό

Η Γουέστ Χαμ δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κώστα Φορτούνη σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου και σήμερα η εφημερίδα Daily Star κάνει ξανά ιδιαίτερη αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα υποστηρίζει η εφημερίδα, η ομάδα του Λονδίνου είναι σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του αρχηγού των ερυθρόλευκων.

Μάλιστα στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά και σε χρήματα καθώς η Daily Star επισημαίνει ότι τα «σφυριά» δίνουν 17 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του διεθνούς επιτελικού μέσου των πειραιωτών.

Χρήζει επίσης ιδιαίτερης μνείας ότι η αγγλική εφημερίδα αναφέρει πως ο Πελεγκρίνι επιθυμεί την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού και ότι ο τεχνικός διευθυντής των Λονδρέζων, Μάριο Ουσίγιος έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Φορτούνη.

Η αγγλική εφημερίδα προσθέτει πάντως ότι η Γουέστ Χαμ έχει κάνει πρόταση ύψους 23 εκατ. ευρώ στην Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Αντρέ Γκόμεζ, ωστόσο όλα δείχνουν ότι ο Πορτογάλος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Έβερτον.

to10.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X