ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Tρία νέα κρούσματα στην ΑΕΚ

Κανείς εξ αυτών ποδοσφαιριστής

Τρία νέα κρούσματα του κορωνοϊού ανακοίνωσε η ΑΕΚ! Μετά τους τέσσερις ποδοσφαιριστές και τα δύο μέλη του τεχνικού επιτελείου που βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό, η Ένωση έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της πως βρέθηκαν θετικά άλλα τρία μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Κανείς από τους τρεις δεν είναι ποδοσφαιριστής, πρόκειται για άλλα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας.

Αύριο Δευτέρα αναμένεται να γίνουν νέα τεστ σε όλα τα μέλη, ενώ θα ακολουθήσει και απολύμανση στα Σπάτα και στα γραφεία της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ AEK ανακοινώνει ότι στον νέο έλεγχο ανίχνευσης κορωνοϊού, στον οποίο υποβλήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου όλα τα μέλη της αποστολής της ομάδας στην Ουκρανία για τον αγώνα του Europa League με τη Ζόρια, υπήρξαν τρία νέα κρούσματα.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν θετικά στον ιό Covid-19 τρία ακόμα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ δεν υπήρξε νέο κρούσμα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Τα τρία μέλη της ομάδας μας έχουν ήδη ενημερωθεί και απομονωθεί και θα ακολουθήσει μέσα στο προβλεπόμενο διάστημα και νέος έλεγχος τόσο του ποδοσφαιρικού τμήματος, όσο και των υπόλοιπων μελών που ακολούθησαν την αποστολή για τον αγώνα με τη Ζόρια.

Ευχές σε όλους για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα Σπάτα από σύσσωμη την κιτρινόμαυρη οικογένεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση