ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τουλάχιστον μία πώληση ο στόχος του Ίβιτς

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι

Καθόλου απίθανο δεν είναι το σενάριο να προχωρήσει η ΑΕΚ σε πώληση κάποιου παίκτη της το προσεχές καλοκαίρι. Όπως αναφέρει η Livesport, στόχος του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Ίλια Ίβιτς, είναι να πωληθεί τουλάχιστον ένας παίκτης, με την Ένωση να έχει δεχτεί ήδη κάποιες προτάσεις για ορισμένους εξ' αυτών, που όμως δεν κρίθηκαν ικανοποιητικές.

Στόχος του Ίβιτς είναι αφενός να αυξηθεί το μπάτζετ της ομάδας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για τη νέα σεζόν, όσο και να μπει ο σύλλογος στην ευρωπαϊκή αγορά, να έχει, δηλαδή, την ικανότητα να πουλάει.

Αρκετοί είναι οι παίκτες που προσελκύουν το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού. Ο λόγος για τους Βασίλη Μπάρκα, Πέτρο Μάνταλο, Κώστα Γαλανόπουλο που θα μπορούσαν να παραχωρηθούν, με το κατάλληλο αντίτιμο.

Υπάρχουν και οι ξεχωριστές περιπτώσεις των Μάρκο Λιβάγια και Νέλσον Ολιβέιρα που έχουν συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021, στόχος της ομάδας είναι να παραμείνουν στις τάξεις της, όμως αν υπάρξει απόκλιση στις συζητήσεις για τις ανανεώσεις, τότε η πώληση θα αποτελέσει μονόδρομο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X