ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαρσάρει μεταγραφικά και κυρίως για στόπερ η ΑΕΚ

Εξελίξεις αναμένονται στο κομμάτι της ενίσχυσης των «κιτρινόμαυρων»

Προσεχώς ενίσχυση στην ΑΕΚ, φουλάρει για στόπερ. Τα πατήματά της στο κομμάτι της στελέχωσης του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν πρόκειται να αρχίσει να βρίσκει προσεχώς η Ένωση.

Έχει φανεί από την πρώτη στιγμή ότι ο Ματίας Αλμέιδα θέλει να γίνει ένα ξεκαθάρισμα στο δυναμικό, το οποίο θα έχει στη διάθεσή του. Θα πάρει αποφάσεις σχετικά με τους παίκτες που δεν θα υπολογίζει, ενώ θέλει να ξεκαθαρίσει το τοπικό σχετικά με εκείνους οι οποίοι είναι στον αέρα.

Ωστόσο, δεν μπορεί να μείνει για πολύ καιρό ακόμα πίσω και σε ό,τι αφορά την ενίσχυσή της. Μπορεί να έχει μεγαλύτερη άνεση χρόνου η ΑΕΚ για να κλείσει τα ανοιχτά μέτωπα επειδή δεν παίζει Ευρώπη, αλλά σιγά σιγά πρέπει να πάρει μπρος και μεταγραφικά. Ασφαλώς, παρότι δεν έχει σημειωθεί κάποια οριστική εξέλιξη, οι άνθρωποι του συλλόγου «τρέχουν» υποθέσεις όλο αυτό το διάστημα.

Σε πρώτο πλάνο είναι το θέμα του στόπερ, για το οποίο δείχνει πιο δραστήρια. Λογικό έπειτα από τα μαντάτα τα οποία έφτασαν πρόσφατα από το εξωτερικό για τον Όγκνιεν Βράνιες, με αποτέλεσμα ο Βόσνιος να βρίσκεται σε ακόμα πιο δύσκολη θέση, η ανάγκη για κεντρικό αμυντικό γίνεται ακόμα πιο μεγάλη. Η ΑΕΚ ψάχνει δύο στόπερ, τουλάχιστον δύο χαφ, έναν εξτρέμ και έναν φορ. Στόχος είναι το 80%-90% όταν θα φύγει η ομάδα για Ολλανδία, αλλά πρόκειται για ένα δύσκολο σενάριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση