ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απάντησε με... γενικολογίες στην ΑΕΚ ο Περέιρα

Προσπάθει να δώσει κάποιες εξηγήσεις για τις αλλαγές που έγιναν

Απάντησε χωρίς να... απαντήσει στην ΠΑΕ ΑΕΚ ο Βίτορ Μέλο Περέιρα!

Ο αρχιδιαιτητής απάντησε στην επιστολή που του έστειλε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ωστόσο δεν δικαιολόγησε την αλλαγή που έγινε στην διαιτητική σύνθεση του τελικού.

Συγκεκριμένα, ο Περέιρα επιβεβαιώνει τα όσα γράφτηκαν σε δημοσίευμα για τις αλλαγές που έγιναν στην διαιτητική ομάδα του τελικού λόγω της αδιαθεσίας που αισθάνθηκε το μεσημέρι ο ορισθείς πρώτος βοηθός του τελικού.

Ωστόσο, δεν απαντά γιατί δεν αποφασίστηκε το προφανές και το νόμιμο βάσει των κανονισμών του ΚΑΠ και της UEFA, δηλαδή η αντικατάσταση του άρρωστου βοηθού από τον τέταρτο. Παράλληλα, αναφέρει πως απλώς αποφασίστηκε να αντικατασταθεί ο πρώτος βοηθός από τον Var Assistant Referee και ότι στο VAR πήγε ο τέταρτος γιατί ο πρώτος βοηθός δεν ήταν αδειοδοτημένος για το VAR!

Επίσης, δεν κάνει την παραμικρή αναφορά σε κάποιον κανονισμό για να δικαιολογήσει τις αποφάσεις που πήρε αλλά μιλάει για... διεθνή στάνταρ. Τέλος, δεν απαντά γιατί δεν ενημέρωσε τις ομάδες για τις αλλαγές στη διαιτητική σύνθεση του τελικού, δεν απαντά ποιον ενημέρωσε αλλά αναφέρει πως όλα έγιναν με τη σύμφωνη γνώμη του παρατηρητή διαιτησίας.

www.sport-fm.gr

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X