ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νεϊμάρ «Έκλαψα για τον αποκλεισμό»

Η έξοδος της Βραζιλιίας από το παγκόσμιο κύπελλο στεναχώρησε τον ακραίο επιθετικό της Παρί

Στο διεθνές γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων AFP μίλησε ο Νεϊμάρ για πρώτη φορά μετά τον αποκλεισμό της Βραζιλίας από το παγκόσμιο κύπελλο. Η «σελεσάο» δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες και παρόλο που στοιχηματικά ήταν το πρώτο φαβορί, είδε την πορεία της να σταματά στην προημιτελική φάση αφού δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Εντέρ Αζάρ και της βελγικής του παρέας.

Ο ακραίος επιθετικός της Παρί, ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Δεν ήθελα να δω καν ποδοσφαιρική μπάλα ή τα εναπομείναντα παιχνίδια του παγκοσμίου κυπέλλου μετά την ήττα από το Βέλγιο. Έκλαψα για τον αποκλεισμό και ήμουν πολύ στεναχωρημένος αλλά η θλίψη έχει πλέον περάσει. Έχω γιο, οικογένεια και φίλους, οι οποίοι δεν θέλουν να με βλέπουν να υποφέρω.

Θεωρώ ότι ο κόσμος και τα μέσα ενημέρωσης βιάστηκαν να κρίνουν αυτούς που δέχονταν τα μαρκαρίσματα, αντί αυτούς που έκαναν τα μαρκαρίσματα. Πήγα στο παγκόσμιο κύπελλο με σκοπό να νικήσω κάθε αντίπαλο και όχι να δεχτώ κτυπήματα. Όμως είμαι μεγάλο παιδί και έχω συνηθίσει αυτή τη μεταχείριση. Είναι όμως στιγμές που θα ευχόμουν να ήμουν και διαιτητής και ποδοσφαιριστής.»

Μουντιάλ 2018: Τελευταία Ενημέρωση

X