ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εθνική: Επίσημη θέση για Σιμόν

Αναφέρθηκε και στο καυτό θέμα...

Ο Εκπρόσωπός Τύπου της ΚΟΠ μίλησε στον ΣΠΟΡFM 95.0 για την συνολική εικόνα της Εθνικής στον όμιλο και το μέλλον της. Όπως δήλωσε, «δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο»...

Διαβάστε αναλυτικά:

Για τον αγώνα:

« Είναι ένα αποτέλεσμα το οποίο δεν ικανοποιεί κανένα. Όταν δέχεσαι έξι τέρματα προβληματίζεσαι. Δείξαμε ότι μπήκαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο χωρίς φόβο, με κατοχή της μπάλας και όχι αμυντικά. Αυτό δούλεψε για 25-30 λεπτά. Τα τρία μαζεμένα γκολ που δεχτήκαμε σε ένα δεκάλεπτο χάλασε το πλάνο. Δεχτήκαμε εύκολα τέρματα τα οποία μας πλήγωσαν και κάπου εκεί χάθηκαν όλα».

Για τα νέα παιδιά:

« Από μόνο του ένα παιχνίδι της Εθνικής αποτελεί κίνητρο. Γενικά είναι μία διοργάνωση που πολλά νέα παιδιά πήραν ευκαιρίες. Στους τελευταίους δύο αγώνες 5 νέα παιδιά πήραν χρόνο συμμετοχής, είναι σημαντικό στατιστικό. Παρόλο που δεν ήρθαν τα αποτελέσματα. Έπρεπε να γίνει φρεσκάρα μετά το ματς με την Σκωτία. Τόσο ο Χριστοφόρου όσο και ο Γουήλερ ήταν αρκετά καλοί. Ο Μιχαήλ πήρε το πρώτο του παιχνίδι, μπορεί να έκανε λάθη αλλά πήρε την ευκαιρία του. Προπονείται καιρό και του δόθηκε η ευκαιρία. Εκ των υστέρων υπάρχουν πολλοί προφήτες».

Επόμενη μέρα:

« Δεν υπάρχει πίεση χρόνου αλλά δεν θα μακρηγορήσει. Προεργασία έχει γίνει. Θα κάτσει στο τραπέζι η ομοσπονδία με τον προπονητή για να αποφασιστεί το καλύτερο. Δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο».

Αγωνιστικά προβλήματα:

« Κανένα αγωνιστικό πρόβλημα».

Καταλυτικό σχόλιο:

« Έρχονται οι ποδοσφαιριστές στην Εθνική, κάπιοι δεν αγωνίζονται στην ομάδα τους. Με μία βδομάδα προπονήσεων είναι δύσκολο να μπουν στην νοοτροπία. Καλούνται να παίξουν μαζεμένα παιχνίδια. Πρέπει να γίνουν αλλαγές σ’ αυτό το κομμάτι.»

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

EURO 2020: Τελευταία Ενημέρωση

<