ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η «ληστεία» του… αιώνα!

Με 1 ευρώ πήρε τον Ντε Γιονγκ ο Άγιαξ!

Κακό χαμό κάνει ο Φρένκι Ντε Γιονγκ με τις εμφανίσεις του με τον Άγιαξ φέτος. Τόσο στην Ολλανδία, όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ειδικά στα «αστέρια» κάνει… παπάδες ο πιτσιρικάς μέσος του «Αίαντα».

Γι’ αυτό το λόγο και πολλές ομάδες έκαναν ουρά, ώστε να τον αποκτήσουν. Η Μπαρτσελόνα τον είχε «μπανίσει» πριν από αρκετό καιρό. Δεν άργησε λοιπόν να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της. Σιγά να μην περίμενε ως το καλοκαίρι. Οι Καταλνοί έδωσαν περίπου 70 εκατομμύρια ευρώ στους Ολλανδούς για χάρη του.

Όχι και άσχημα. Άλλωστε μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που έχει ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης. Ωστόσο, πρόκειται για έναν από τους καλύτερους αυτή τη στιγμή στη θέση του. Παράξενο κι όμως… αληθινό. Όμως, πόσα χρήματα έδωσε ο Άγιαξ, ώστε να τον αποκτήσει;

Καθίστε γιατί ακολουθεί… σοκ!

Ο Άγιαξ δεν ξέρει μόνο να… βγάζει ποδοσφαιριστές. Δεν ξέρει μόνο να τους κάνει πρώτα ονόματα και να τους πουλάει. Γνωρίζει πολύ καλά και πως να τους εντοπίζει όταν βρίσκονται σε μικρή ηλικία. Ένας από αυτούς ήταν και ο Φρένκι Ντε Γιονγκ.

Ο χαφ του «Αίαντα» κάνει απίθανες εμφανίσεις. Λες και παίζει χρόνια στο κορυφαίο επίπεδο. Λίγοι περίμεναν ότι η εξέλιξή του θα ήταν τόσο μεγάλη μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Εκτός από τα… τσακάλια του Άγιαξ.

Αυτά που τον πήραν από τη Βίλεμ έναντι μόλις ενός… ευρώ! Μάλιστα, καλά βλέπετε. Δεν πρόκειται για τυπογραφικό λάθος. Η ομάδα του Άμστερνταμ έκανε το ριφιφί του αιώνα και πλέον απολαμβάνει τους καρπούς. Όχι και άδικα εδώ που τα λέμε.

Champions League: Τελευταία Ενημέρωση

X