ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τον Ρονάλντο θα τον σέβεστε! (vid)

Η Ρέαλ ήταν πραγματική βασίλισσα στο Μόναχο και με μια σπουδαία εμφάνιση έφυγε με την νίκη με 2-1 που τις δίνει τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Τι και αν είχε την προϊστορία εναντίων της, τι και αν μετρούσε μόλις μια νίκη απέναντι στην Μπαγερν στην Γερμανία, η Ρεάλ βρέθηκε σε εξαιρετικό βράδι και πήρε την νίκη. Ο καλύτερος της αναμέτρησης ο μοναδικός CR7 που με τα δύο γκολ που πέτυχε έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που έπιασε τα 100 σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Γεμάτο ημίχρονο

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα στο Μόναχο ήταν εξαιρετικό με φάσεις και γκολ αλλά και χαμένο πέναλτι. Στο 17’ ο Κρόος έκανε σουτ που κτύπησε σε σώματα και έφυγε έξω. Στο 18’ ο Μπενζεμά με καρφωτή κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Νόιερ. Στο 25’ η Μπάγερν άνοιξε το σκορ όταν ο Βιδάλ έπιασε καρφωτή κεφαλιά στην περιοχή μετά από εκτέλεση κόρνερ και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Νάβας. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 40΄ λίγο έλειψε να κάνει το 2-0 με κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω. Στο 42’ ο Ρονάλντο ανάγκασε τον Νόιερ σε σπουδαία επέμβαση. Η φάση του ημιχρόνου ήρθε στο 45’ όταν σε σουτ του Τιάγκο ο επιπρόσθετος διαιτητής είδε την μπάλα να κτυπά πάνω στο χέρι του Νάτσο, μόνο αυτός το είδε καθώς δεν υπήρχε χέρι, και να δίνει πέναλτι. Ο Βιδάλ ανέλαβε την εκτέλεση και αστόχησε στέλνοντας την μπάλα στα ουράνια. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του ημιχρόνου.

Τον Ρονάλντο να τον σέβεστε

Αμάν τι ημίχρονο ήταν αυτό, πραγματική απόλαυση και άνηκε όλο στην «βασίλισσα». Στο 47’ ο Ρονάλντο με σέντρα του Καρβαχάλ έπιασε γυριστό πλασέ στην κίνηση και ισοφάρισε σε 1-1. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 56’ ο Μπέιλ έπιασε την κεφαλιά αναγκάζοντας τον Νόιερ σε σπουδαία επέμβαση και έστειλε μηνύματα στους επιθετικούς των Μαδριλένων. Στο 61’ οι ισορροπίες άλλαξαν αφού ο Μαρτίνεθ σε τρία λεπτά δέχθηκε δύο κίτρινες και αποβλήθηκε από το γήπεδο. Ο αγωνιστικός χώρος κατηφόρισε και η Ρεάλ πίεζε ασφυκτικά. Στο 72’ ο Μπενζεμά από καλό σημείο έστειλε την μπάλα λίγο έξω ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Νόιερ του στέρησε σίγουρα γκολ σε σουτ μέσα στην περιοχή. Στο 75’ ο τερματοφύλακας της Μπάγερν έκανε άλλη μια σπουδαία επέμβαση όταν ο Ρονάλντο έπιασε σουτ-βολίδα από το σημείο του πέναλτι αλλά ο Γερμανός απέκρουσε. Στο 77’ ήρθε η δικαίωση με ποιον άλλον, τον CR7 που δέχτηκε την μπαλιά από τον Ασένσιο και με προβολή έγραψε το 2-1. Η Ρέαλ συνέχισε να πιέζει και έδειχνε να είναι κοντά και σε 3ο γκολ. Στο 92’ ο Ράμος πέτυχε και τρίτο γκολ αλλά ορθά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, έτσι ο αγώνας  έληξε με την Ρεάλ να καλείται να υπερασπιστεί ένα σπουδαίο αποτέλεσμα σε 6 μέρες στην Μαδρίτη. 

Οι εντεκάδες:

Μπάγερν (Κάρλο Αντσελότι): Νόιερ, Λαμ, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Αλκάνταρα, Μαρτίνεθ, Τσάμπι Αλόνσο (63' Μπερνάτ), Βιδάλ, Ριμπερί (66' Κόστα), Ρόμπεν, Μίλερ (81' Κομάν)


Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Νάτσο, Μαρτσέλο, Κασεμίρο, Κρόος, Μόντριτς (90' Κόβασιτς), Μπέιλ (59' Ασένσιο), Ρονάλντο, Μπενζεμά (83' Χάμες)

Champions League: Τελευταία Ενημέρωση