ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γκούλιτ για Λάμπραντ: «Να μην εργοδοτήσει φίλους»

Ψήφο εμπιστοσύνης από έναν πρώην παίκτη της Τσέλσι σε έναν άλλο πρώην

Κυριάκος Τοφή

Το 1996 ο Ρουντ Γκούλιτ κλήθηκε να αναλάβει το ρόλο του παίκτη-προπονητή στην Τσέλσι, γνωρίζοντας τι θα πει να αναλαμβάνει κανείς τα ηνία ενός τόσο μεγάλου συλλόγου, με ελάχιστη ή καθόλου εμπειρία. Ο πρώην Ολλανδός μέσος των «μπλε» του Λονδίνου βλέπει κοινά στοιχεία με την ενδεχόμενη ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον Φρανκ Λάμπαρντ και μιλώντας στο Sky Sports, φρόντισε να στείλει το δικό του μήνυμα.

Σχολιάζοντας λοιπόν την προοπτική της παραλαβής της προπονητικής σκυτάλης από τον Μαουρίσιο, Σάρι, ο 56χρονος πλέον Ρουντ Γκούλιτ ανέφερε:

«Μια συμβουλή που θα έδινα στον Φρανκ (Λάμπαρντ) είναι να μην εργοδοτήσει φίλους και να διασφαλίσει την ύπαρξη στο πλευρό του, ατόμων με εμπειρία στο management και στην προπονητική.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει κάνει κάτι αξιόλογο ως προπονητής και η Τσέλσι όταν μου έδωσε ανάλογη ευκαιρία, πετύχαμε πολλά, ωστόσο κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή.

Είναι σημαντικό για το σύλλογο το γεγονός ότι έδωσε τα κλειδιά σε ένα άτομο το οποίο έχουν εμπιστοσύνη και μπορούν να ταυτιστούν και ελπίζω ότι θα έχει την σωστή στήριξη.»

ΤΣΕΛΣΙ: Τελευταία Ενημέρωση

X