ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Πακέτο» από Ρεάλ

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα η Τσέλσι είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση της τάξης των 133 εκατομμυρίων λιρών, για να πάρει «πακέτο» από την Ρεάλ Μαδρίτης τους Αλβάρο Μοράτα και Χάμες Ροντρίγκες. 

Συγκεκριμένα. η ισπανική εφημερίδα «Diario Gol», μέσω της ιστοσελίδας της κάνει λόγο για πρόταση των «μπλε» του Λονδίνου ύψους 133 εκατομμυρίων λιρών στην πρωταθλήτρια Ευρώπης και Ισπανίας, ώστε να πάρει τους δυο ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από τον Γάλλο τεχνικό των «μερένγκες» Ζινεντίν Ζιντάν.

Τόσο ο Μοράτα, όσο και ο Ροντρίγκες είχαν απασχολήσει κατά το παρελθόν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον πρόεδρο της «βασίλισσας» Φλορεντίνο Πέρεθ να προτάσσει υψηλές οικονομικές απαιτήσεις, για να τους παραχωρήσει στους «κόκκινους διάβολους».

Με τους δυο ποδοσφαιριστές να έχουν τεθεί εκτός πλάνων και παραμένοντας στην ισπανική πρωτεύουσα μέχρι νεοτέρας, η τρομερή πρόταση που φέρεται να έχει καταθέσει η Τσέλσι φαντάζει ιδανική, καθώς οι ιθύνοντες τη Ρεάλ θέλουν πάση θυσία να τους «ξεφορτωθούν».

 

Πηγή:england365.gr

ΤΣΕΛΣΙ: Τελευταία Ενημέρωση