ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επανήλθε η Τσέλσι, μεγάλη μάχη

Έγινε το αναμενόμενο! Η Τσέλσι επανήλθε δυναμικά για την απόκτηση του Ρομέλου Λουκάκου, ισοφαρίζοντας την πρόταση της Γιουνάιτεντ στην Έβερτον, αλλά η Μάντσεστερ εξακολουθεί να έχει το πάνω χέρι.

Το σίριαλ της μεταγραφής του Ρομέλου Λουκάκου στη Αγγλία συνεχίζεται με ασταμάτητο ρυθμό τα τελευταία 24ωρα και τελευταία εξέλιξη αποτελεί το δυναμικό μπάσιμο της Τσέλσι.

Συγκεκριμένα, ο Αντόνιο Κόντε είχε ξεκαθαρίσει ότι αποτελεί διακαή του πόθο για την κορυφή της επίθεσης και όπως μεταδίδει αυτή την ώρα η «Daily Mail» τελικά οι Λονδρέζοι κατέθεσαν ισόποση προσφορά, ύψους 85 εκατ. ευρώ, με αυτή της Γιουνάιτεντ.

Ωστόσο, υπάρχει μια παράμετρος που διατηρεί τη Γιουνάιτεντ σε θέση φαβορί για την απόκτηση του παίκτη.

Αυτή εντοπίζεται στον ατζέντη του παίκτη, που δεν είναι άλλος από τον Μίνο Ραϊόλα, για τον οποίο η Τσέλσι δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει την προμήθειά του η οποία υπολογίζεται στα 13,5 εκατ. ευρώ. Αντίθετα, οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν ήδη συμφωνήσει με τον εκκεντρικό μάνατζερ, με τον οποίο διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις, λόγω των περσινών μεταγραφών των Πολ Πογκμπά και Χένρικ Μικιταριάν.

ΤΣΕΛΣΙ: Τελευταία Ενημέρωση