ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απαντήσεις 105 εκ. λιρών περιμένει ο Κόντε...

Απαντήσεις περιμένει η Τσέλσι σχετικά με τη διπλή ενίσχυση από την Γιουβέντους. Οι πρωταθλητές Αγγλίας κατέθεσαν πρόταση 105 εκ. λιρών για δυο παίκτες της Γιούβε. Ο λόγος φυσικά αριστερό αμυντικό Σάντρο και τον κεντρικό αμυντικό Μπονούτσι.

Ο Αντόνιο Κόντε έχει ξεκαθάρισε μάλιστα πως για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο θέλει του δυο αυτούς ποδοσφαιριστές στην ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δυο τους μπορούν να κάνουν τη διαφορά αν και πολλοί είναι αυτοί που λένε πως τα 50 εκ. λίρες που ζητά η Γιούβε για τον 30χρονο Μπονούτσι είναι πολλά.

Βέβαια μπορεί το ποσό αυτό να είναι τεράστιο, όμως ο Μπονούτσι είναι μια αξιόπιστη λύση. Είναι βασικό στέλεχος των Ιταλών τα τελευταία χρόνια και μπορεί να αντικαταστήσει επάξια τον Τέρι που αποχώρησε από την ομάδα. Από την άλλη ο 26χρονος Σάντρο έχει τραβήξει τα βλέμματα όλων. Τα τελευταία δυο χρόνια πρόσφερε πολλά στην Γιούβε και βοήθησε στα συνεχόμενα double και φυσικά στην επιτυχία της Ευρώπης (έστω και αν δεν ήρθε το champions league). Οι Ιταλοί είχαν ξοδέψει 23 εκ. λίρες για να τον πάρουν από την Πόρτο πριν από δυο χρόνια και η εξέλιξη του σαφώς και είναι τέτοια που δικαιολογεί τα 55 εκ. λίρες που ζητούν.

Έτσι αυτό που μένει να δούμε είναι αν ο Κόντε θα τα καταφέρει να ντύσει τους δυο ποδοσφαιριστές με τα χρώματα της Τσέλσι αλλά ταυτόχρονα και πως αυτοί θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα του.

ΤΣΕΛΣΙ: Τελευταία Ενημέρωση