ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τότεναμ: Κοντά σε συμφωνία με Άκε

Μία ανάσα από την μεταγραφή του στην Τότεναμ είναι ο Άκε με τον Ποτσετίνο να τον προορίζει ως αντικαταστάτη του Αλντερβάιρελντ.

Η Τότεναμ ψάχνει από τώρα τον αντικαταστάτη του Τόμπι Αλντερβάιρελντ και τον βρήκε στο πρόσωπο του Νέιθαν Άκε. Η Τότεναμ ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ προς την Μπόρνμουθ σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα στον αγγλικό Τύπο.

Ο 24χρονος αμυντικός υπήρξε καθοριστικός για την πορεία των «κερασιών» στην Premier League. Έχοντας μετακομίσει εκεί από την Τσέλσι, αρχικά ως δανεικός και στη συνέχεια με κανονική μεταγραφή. Έναντι 23 εκατομμυρίων ευρώ από τον Ιούλιο του 2017.

Οι «μπλε» σκέφτονται να τον πάρουν πίσω, αλλά η απαγόρευση μεταγραφών κάνει τις σκέψεις τους… απαγορευτικές. Ενώ παράλληλα δίνει στην Τότεναμ τη δυνατότητα να κινηθεί εκείνη για τις υπηρεσίες του Ακέ.

Όπως αναφέρει η «Sun», τα «σπιρούνια» περιμένουν, για να καταθέσουν μια δελεαστική προσφορά στην Μπόρνμουθ. Καθώς ψάχνουν για τον αντικαταστάτη του Αλντερβάιρελντ και φαίνεται ότι τον βρήκαν στο πρόσωπο του Ολλανδού.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Τελευταία Ενημέρωση

X