ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Τρελαμένος» με την Σίτι και τον Γκουαρντιόλα ο Αουάρ

Ο ίδιος ο Γάλλος ποδοσφαιριστής, μέσω δηλώσεων του έβαλε περαιτέρω… φωτιά γύρω από το όνομα του.

Ο Χουσέμ Αουάρ αποτελεί ένα από τα ονόματα «φωτιά» στα χέρια της Λυών. Ο Ζαν Μισέλ Ολάς κατανοεί πως ο σύλλογος μακροπρόθεσμα μπορεί να επωφεληθεί τεράστια ποσά χάρις τον παίκτη του. Οι μετοχές του 20χρονου ανεβαίνουν κατακόρυφα στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο με ομάδες «κολοσσούς» να παρακολουθούν στενά την βελτίωση του.

Ο ίδιος ο Γάλλος ποδοσφαιριστής, μέσω δηλώσεων του έβαλε περαιτέρω… φωτιά γύρω από το όνομα του. Σε ερωτήση δημοσιογράφου από το Canal Plus για το ποια είναι η άποψη του για την Μάντσεστερ Σίτι και τον Πεπ Γκουαρντιόλα δεν δίστασε να πει τα καλύτερα.

«Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει στην Μάντσεστερ Σίτι; Είναι ένας μεγάλος ευρωπαϊκός σύλλογος και όλοι οι ποδοσφαιριστές θα ήθελαν να παίζουν εκεί. Ειδικά όταν υπάρχει και ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Για μένα ο Γκουαρντιόλα είναι ο καλύτερος προπονητής στον πλανήτη. Έχει τεράστια εμπειρία, είναι εξαιρετικός σε όσες ομάδες έχει βρεθεί και μου αρέσει πολύ ο τρόπος προσέγγισης του» τόνισε ο 20χρονος μέσος.

Ο Αουάρ αποτελεί προϊόν της Λυών. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του γαλλικού συλλόγου και με μεγάλα αλλά σταθερά βήματα κατάφερε να φθάσει στην πρώτη ομάδα. Τα τελευταία δύο χρόνια αποτέλεσε βασική επιλογή του Ζενεσιό στον χώρο του κέντρου, δείχνοντας εξαιρετικά στοιχεία και συνέπεια που δύσκολα διακρίνεις σε αυτή την ηλικία.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Τελευταία Ενημέρωση

X