ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Αραβική» μάχη για Βάιγκλ!

Στο στόχαστρο των Σίτι και Παρί βρίσκεται το όνομα του Βάιγκλ!

Ο άσος της Ντόρτμουντ είναι από τα βασικά μέλη της ομάδας και έχοντας παρουσιάσει θετικά σημάδια ανόδου. Μάλιστα τα σημάδια αυτά, έχουν τραβήξει τα βλέμματα των δύο οικονομικών κολοσσών του ποδοσφαίρου.

Αμφότεροι οι σύλλογοι επιχείρησαν και στο παρελθόν να αποκτήσουν τον 23χρονο μέσο. Ωστόσο, η Ντόρτμουντ απέρριπτε τις προτάσεις ελπίζοντας να βγάλει 70 με 80 εκατομμύρια από μια επικείμενη μεταγραφή. Αυτό έκανε κάθε ομάδα που ενδιαφερόταν για την απόκτηση του να κάνει ένα βήμα πίσω.

Η συνέχεια δεν ήταν και η πιο θετική για τους Βεστφαλούς. Ο Βάιγκλ πραγματοποίησε τραγική σεζόν χάνοντας παράλληλα τη θέση στη βασική ενδεκάδα από τον Άλεξ Βίτσελ. Το γεγονός αυτό οδήγησε τον γερμανικό σύλλογο στην αναθεώρηση της ρήτρας του ποδοσφαιριστή.

Πλέον, αναμένεται να παραχωρηθεί σε ομάδα έναντι 30 εκατομμυρίων ευρώ, μισή τιμή κάτω από το περσινό.

Την ευκαιρία, λοιπόν, αναμένεται να αρπάξουν οι Σίτι και Παρί, σύμφωνα με τη The Sun. Από τη μία πλευρά, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα αναζητά τον νέο της Γκουντογκάν (ο οποίος επίσης είχε αποκτηθεί από τη Ντόρτμουντ), ενώ οι πρωταθλητές Γαλλίας ψάχνουν απεγνωσμένα ενίσχυση στον χώρο του κέντρου με το μέλλον των Βεράτι και Ραμπιό να μοιάζει αβέβαιο.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Τελευταία Ενημέρωση

X