ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αβέβαιο το μέλλον του Μανγκαλά στη Σίτι

Άγνοια σχετικά με την ομάδα στην οποία θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν δήλωσε ο δανεικός από τη Μάντσεστερ Σίτι στη Βαλένθια κεντρικός αμυντικός, Ελιακίμ Μανγκαλά, μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα «Marca».

Ο 26χρονος στόπερ, ο οποίος έχει καταγράψει με τις «νυχτερίδες» 29 συμμετοχές με 2 τέρματα σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ισπανίας, απάντησε σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε από το εν λόγω Μέσο, ότι δεν έχει ειδοποιηθεί από το σύλλογο στον οποίο ανήκει για το αν θα παραμείνει «πολίτης», κάτι ωστόσο που, όπως τόνισε, ότι δεν τον απασχολεί τη δεδομένη χρονική στιγμή, μιας και δεν έχουν ολοκληρωθεί οι υποχρεώσεις του με το κλαμπ της «Λα Λίγκα».

«Δεν μου έχουν πει κάτι και να πω την αλήθεια, το προτιμώ αυτό. Θέλω να είμαι ήρεμος, να συγκεντρωθώ στα επόμενα παιχνίδια και στο τέλος της χρονιάς θα δω τι θα συμβεί. Ακόμα δεν ξέρω τι θα γίνει του χρόνου, γιατί δεν σκέφτομαι καθόλου τον επόμενο χρόνο. Σκέφτομαι τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη ζωή μου και όταν τελειώσει η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος, τότε θα σκεφτώ την επόμενη σεζόν», είπε ο Γάλλος ποδοσφαιριστής.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Τελευταία Ενημέρωση