ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μάντσεστερ Γ.: Κουλιμπαλί, Κουλιμπαλί…

Μια μεταγραφή που αν ολοκληρωθεί αλλάζει τα πάντα... Κι όμως πάντα υπάρχει αυτό το αν

Η αποτυχία ενίσχυσης του καλοκαιριού απ’ την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρνει εξελίξεις στο μεταγραφικό κομμάτι. Ήδη είναι γνωστό το θέμα Μπρούνο Φερνάντες, ενώ γίνεται προσπάθεια και για άλλους ποδοσφαιριστές. Είναι ο τρόπος ώστε οι «Κόκκινοι Διάβολοι», να μειώσουν το χάσμα που υπάρχει απ’ την Μάντσεστερ Σίτι και την Λίβερπουλ.

Σύμφωνα και με τον Ιταλό δημοσιογράφο Φάμπιο Σαντίνι, η ομάδα του Μάντσεστερ μπορεί να προχωρήσει και στην αγορά του Καλιντού Κουλιμπαλί. Βέβαια αναφέρθηκε σε μεταγραφή που θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι, και έδωσε στην δημοσιότητα και ποσά. Συγκεκριμένα οι «Μπέμπηδες» πρέπει να βγάλουν απ’ τα ταμεία τους κάπου στα 75 εκατομμύρια για να πει το ναι η Νάπολι.

Ασφαλώς ο Κουλιμπαλί μαζί με τον Μαγκουάιαρ μπορούν να αποτελέσουν ένα απ’ τα κορυφαία αμυντικά δίδυμα στον κόσμο. Είναι μεταγραφή από αυτές που κάνουν τη διαφορά.

Και κάπου εδώ μπαίνουν τα ερωτηματικά. Ο Κουλιμπαλί είναι ένας απ’ τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς στον κόσμο. Για την ακρίβεια πρόκειται τουλάχιστον για έναν απ’ τους πέντε κορυφαίους κεντρικούς αμυντικούς στον κόσμο. Αυτό επί της ουσίας σημαίνει πως η Νάπολι δύσκολα θα πει το ναι 75 εκατομμύρια.

Από εκεί και πέρα σημασία έχει και η θέση που τερματίσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αν δεν καταφέρει να εξασφαλίσει έξοδο στο Champions League, τα κίνητρα για τον Κουλιμπαλί δεν είναι μεγάλα.

Γενικότερα είναι μια δύσκολη περίπτωση με πολλά ερωτηματικά. Όμως στην τελική αν καταφέρει να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση η Γιουνάιτεντ, τότε θα αναφερόμαστε σε μια μεταγραφή που μπορεί να αλλάξει τα πάντα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση

X