ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαν. Γιουνάιτεντ: Παραμένει άρχοντας στα μεταγραφικά ο Γούτγουορντ

Στάσιμη παραμένει η εξεύρεση τεχνικού διευθυντή

Κυριάκος Τοφή

Ένα σημαντικό καλοκαίρι από μεταγραφικής και όχι μόνο άποψης εξελίσσεται για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία τα τελευταία χρόνια βλέπει αρκετούς ανταγωνιστές εκτός συνόρων, να την προσπερνούν βαθμολογικά αλλά και οργανωτικά. Οι κακές επιλογές στο μεταγραφικό παζάρι κόστισαν κυριολεκτικά και μεταφορικά τα τελευταία χρόνια καθώς κινήσεις όπως αυτές με τον Αλέξις Σάντσεζ και τον Πολ Πογκπά, δεν έχουν αποσβεστεί και ούτε υπάρχει η αισιοδοξία ότι κάτι τέτοιο θα γίνει στο άμεσο μέλλον.

Ο πρώτος και τελευταίος λόγος ανήκει στον Εντ Γούτγουορντ στο κομμάτι αυτό και από πλευράς «κόκκινων διαβόλων», υπήρχε η πρόθεση για αλλαγή με την εξεύρεση ενός τεχνικού διευθυντή. Τρεις παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και συγκεκριμένα οι Πατρίς Εβρά, Ρίο Φέρντιναντ και Ντάρελ Φλέτσερ προβλήθηκαν ως υποψήφιοι, ωστόσο ένα δημοσίευμα της Daily Mail κάνει λόγο για στροφή 180 μοιρών και παραμονή στην υφιστάμενη, προβληματική, κατάσταση.

Παρόλο που ο Όλε Γκούναρ Σόλτσκιερ έχει το δικαίωμα για... βέτο σε οποιαδήποτε κίνηση, η αλλαγή του μοντέλου λειτουργείας είναι μείζωνος σημασία και σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, η εξεύρεση νέου άρχοντα στα μεταγραφικά κολλά στο γεγονός ότι ο ίδιος ο Εντ Γούτγουορντ δεν έχει βρει τον κατάλληλο αντικαταστάτη του!

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση

X