ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτός θα είναι το πρώτο μεταγραφικό «χτύπημα» της Γιουνάιτεντ!

Πολύ κοντά στην πρώτη της μεταγραφή για το φετινό καλοκαίρι φαίνεται πως βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ.

Είναι ακόμη νωρίς. Όμως, αρκετές ομάδες έχουν ξεκινήσει τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό. Έχουν κάνει τις πρώτες τους κινήσεις. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι μία από αυτές. Ωστόσο, θα γίνει. Και μάλιστα άμεσα. Τουλάχιστον αυτό αναφέρουν τα περισσότερα αγγλικά ΜΜΕ.

Και όταν συμβαίνει αυτό, τότε δύσκολα πέφτουν έξω. Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με αυτά οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Ντάνιελ Τζέιμς της Σουόνσι. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν με τους «κύκνους». Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μπει στη μεταγραφική λίστα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Οι συζητήσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο. Τόσο που δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ώρες να δώσουν τα χέρια και να βγουν όλες οι απαραίτητες ανακοινώσεις για το εν λόγω deal.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ από τότε που έκατσε στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει φέρει πολλά καλά αποτελέσματα. Ακόμη και αν η ομάδα δεν ήταν έτσι όπως θα ήθελε. Γι’ αυτό και το καλοκαίρι θα κάνει τις κινήσεις που κρίνει απαραίτητες για να δει μία Γιουνάιτεντ έτσι όπως ονειρεύεται.

Ο Τζέιμς είναι πρώτος στη λίστα του. Ο Νορβηγός τεχνικός τον έχει «τσεκάρει» πολλές φορές και είναι εκείνος που άναψε το «πράσινο φως», ώστε να προχωρήσει η μεταγραφή.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση

X