ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει η Τσέλσι»

Η μεταγραφική «απάντηση» της Τσέλσι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την απόκτηση του Λουκάκου είναι ο Αλβάρο Μοράτα. Μόνο που αφήνει παγερά αδιάφορο τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Ερωτώμενος ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» για την ακριβότερη μεταγραφή Ισπανού ποδοσφαιριστή τόνισε πως δεν είναι από τα πράγματα που τον απασχολούν: «Δεν με νοιάζει τι κάνει η Τσέλσι, αλήθεια. Ήταν προφανές ότι θα έπαιρναν έναν επιθετικό και το έκαναν με τον Αλβάρο ο οποίος είναι πολύ καλός για εκείνους».

«Εμείς χρειαζόμασταν έναν επιθετικό, ναι. Χρειαζόμασταν έναν να έχουμε κάλυψη, να έχουμε περισσότερες επιλογές. Ο Ιμπραΐμοβιτς και ο Ράφορντ δεν ήταν αρκετοί, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Ζλάταν».

Ο Special Οne αναφέρθηκε στον Λουκάκου, επιλέγοντας τα καλύτερα λόγια για το νέο απόκτημα του συλλόγου: «Πήραμε έναν μεγάλο παίκτη. Η εξέλιξή του ήταν μεγάλη και πιστεύουμε ότι έχουμε έναν ποδοσφαιριστή που –αυτή την στιγμή- βρίσκεται στους κορυφαίους της Ευρώπης».

Οι μεταγραφικές κινήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν φαίνεται ότι θα σταματήσουν στον Λουκάκου, καθώς ο Μουρίνιο θα ήθελε –ιδανικά- να προσθέσει στο δυναμικό του τουλάχιστον ακόμα δύο, όμως φαίνεται πως θα αρκεστεί στον έναν: «Όλοι γνωρίζουν ότι είχα πει πως θέλω 4 ποδοσφαιριστές. Είμαι έτοιμος να πάω από τους τέσσερις στους τρεις καθώς η αγορά είναι δύσκολη. Δεν είμαστε σύλλογος που αγοράζει ασταμάτητα και δεν μπορούμε να δίνουμε ό,τι ζητάει η κάθε ομάδα. Με αυτές τις τρεις προσθήκες, έχω καλύτερη ισορροπία στην ομάδα και ιδανικότερες συνθήκες να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Πηγή: sport-fm.gr

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση