ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όρισε τιμή για τον Τραορέ η Γουλβς!

Φήμες για Λίβερπουλ και Σίτι

Ο Αντάμα Τραορέ είναι από τις αποκαλύψεις της φετινής Πρέμιερ Λιγκ. Όχι μόνο για την απόδοσή του, αλλά και για την απίστευτη σωματική του διάπλαση. Ο Ισπανός είναι πραγματικά τρομακτικός!

Έχει απίστευτη δύναμη κι αν πιστέψουμε τα λεγόμενά του, είναι φυσική. Ο Τραορέ ισχυρίζεται ότι δεν κάνει βάρη, διότι αν το επιχειρήσει, η ροπή του σώματός του είναι τέτοια, που θα πάρει ακόμα περισσότερο όγκο. Βέβαια αυτό πέρα από ότι προκαλεί εντύπωση, θα πρέπει να φιλτραριστεί και από τον ορό της αλήθειας…

Πέρα από το φαίνεσθαι πάντως, όλοι πλέον αναγνωρίζουν ότι ο εξτρέμ της Γουλβς είναι ένας αξιόλογος ποδοσφαιριστής με ταλέντο και προσόντα.

Πολλές ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους, ενώ τελευταίος και ο Γιούργκεν Κλοπ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον παίκτη. Ο Γερμανός αποθέωσε τον Τραορέ, τον χαρακτήρισε πολυδιάστατο και μάλιστα είπε ότι δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που να μπορεί να τον μαρκάρει.Τραορέ

Όρισε τιμή η Γουλβς

Μετά από όλες αυτές τις “σειρήνες” λοιπόν, ο ομάδα του αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Προκειμένου να αποφύγει ανούσιες προτάσεις, αλλά και θέλοντας να αποτρέψει όλους αυτούς που προσπαθούν να δελεάσουν τον Τραορέ, πήρε την απόφασή της και έβαλε φρένο στους “μνηστήρες”.

Η Γουλβς, αποφάσισε και όρισε ποσό για τον ποδοσφαιριστή. Αυτό, ανέρχεται στις 75 εκατομμύρια λίρες. Νούμερο απαγορευτικό, τουλάχιστον με τα δεδομένα που είχαμε πριν 3 μήνες. Πλέον, με την πρόοδο που έχει κάνει ο Τραορέ είναι αρκετά πιθανό να βρεθεί αγοραστής. Οι επόμενες μέρες θα το δείξουν.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X