ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μπάμπελ: «Ο Φαν Ντάικ έχει μιαν αδυναμία η οποία δεν έχει αποκαλυφθεί»

Κάτι περισσότερο ξέρει ο συμπατριώτης του Ολλανδού αμυντικού

Κυριάκος Τοφή

Συμπαίκτες σε εθνικό επίπεδο αλλά αντίπαλοι σε διασυλλογικό επίπεδο είναι οι Ράιαν Μπάμπελ και Βέρτζιλ Φαν Ντάικ μιας και οι δύο αγωνίζονται στο αγγλικό πρωτάθλημα. Μάλιστα η 31η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ θα τους φέρει αντιμέτωπους μιας και η Λίβερπουλ θα ταξιδέψει στο «Craven Cottage» του Λονδίνου προκειμένου να αντιμετωπίσει τη Φούλαμ και να παραμείνει ζωντανή στη μάχη για κατάκτηση του τίτλου.

Μιλώντας στην εφημερίδα The Times, ο Ράιαν Μπάμπελ έπλεξε το εγκώμιο του συμπατριώτη του, θεωρώντας ότι έχει ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης, δίνοντας έμφαση στο πόσο γρήγορος μπορεί να είναι. Μεταξύ άλλων ο 32χρονος Ολλανδός ανέφερε για τον Βέρτζιλ Φαν Ντάικ τα εξής:

«Ο Βέρτζιλ έχει βελτιωθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια αλλά πιστεύω ότι μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος κατά τριάντα τοις εκατόν.

Αισθάνομαι ότι αυτήν τη στιγμή αποδίδει στο εβδομήντα τοις εκατόν των πραγματικών του δυνατοτήτων και μπορεί να είναι πολύ γρήγορος εάν το επιθυμεί.

Ο Φαν Ντάικ έχει μιαν αδυναμία η οποία δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ, αλλά δεν θέλω εγώ να είμαι αυτός που θα την αναφέρει δημοσίως.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X