ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κλοπ: «Δεν μπορούμε να παίζουμε monopoly»

Τόνισε πως έχει συγκεκριμένη φιλοσοφιά για τις κινήσεις της ομάδας στην αγορά

Ο Κόντι Χάκπο είναι και επίσημα παίκτης της Λίβερπουλ σε ένα deal που μπορεί να κοστίσει στους «κόκκινους» 50 εκατομμύρια λίρες (56 εκατ. ευρώ). Μετά τη νίκη της ομάδας επί της Λέστερ, ο Γιούργκεν Κλοπ ρωτήθηκε για την προοπτική περαιτέρω προσθηκών τον Ιανουάριο, και «ξέσπασε» για τη λογική οπαδών και δημοσιογράφων με τις μεταγραφές, αφήνοντας παράλληλα να εννοηθεί ότι ο 23χρονος πιθανό είναι η τελευταία μεταγραφή του κλαμπ.

«Είμαι τώρα επτά χρόνια και λίγους μήνες εδώ και κάθε μεταγραφική περίοδος είναι λίγο πολύ η ίδια, μιλάμε για αυτά τα πράγματα σαν να μην παίζουν ρόλο τα χρήματα. Όπως "ποιος νοιάζεται;" Ποτέ δεν είναι έτσι, ότι θα μπορούσες απλά να ξοδέψεις χρήματα. Δεν θέλω να απογοητεύσω κανέναν, αλλά υπογράψαμε έναν εξαιρετικό παίκτη όπως ο Κόντι Χάκπο και το επόμενο πράγμα που διαβάζεις είναι:"ποιος είναι ο επόμενος;".

Είναι σαν να μην είχαμε ομάδα, ειλικρινά! Δεν μπορούμε να παίζουμε monopoly. Ποτέ δεν το κάναμε και δεν το καταλαβαίνω. Φυσικά δεν μπορούμε να ξοδεύουμε μόνο και ποτέ δεν μπορούσαμε. Πάντα τακτοποιούσαμε τις καταστάσεις μας και αυτό είναι ένα μεγάλο κομμάτι της φιλοσοφίας μου, να δουλεύουμε πραγματικά γεμάτοι πίστη και εμπιστοσύνη με τους παίκτες που έχουμε και να μην τους αμφισβητούμε συνεχώς λέγοντάς τους ότι χρειαζόμαστε άλλον παίκτη για εκείνη ή εκείνη τη θέση», ανέφερε.

Για την αγορά του νεαρού μεσοεπιθετικού υπογράμμισε: «Με τον Κόντι είναι προφανές όχι μόνο επειδή έχουμε αυτό το κενό τώρα, την ποιότητα που έχει, το timing είναι τέλειο και αν περιμένουμε μέχρι το καλοκαίρι θα είναι πιο ακριβός ή κάποιος άλλος θα τον είχε διαλέξει, υπάρχουν πολλές δυνατότητες είναι απόλυτα λογικό και τα παιχνίδια που θα έχουμε δεν θα γίνουν λιγότερα θα έχουμε περισσότερα παιχνίδια. Είναι ξεκάθαρο ότι χρειάζεσαι πραγματική ποιότητα σε όλες τις θέσεις και πιθανόν δύο ομάδες στο ίδιο επίπεδο που μπορείς να κάνεις rotation και αυτό προσπαθούμε να προετοιμάσουμε προφανώς. Γι' αυτό κάποιος εκπλήσσεται τώρα όταν λέω ότι δεν θα αρχίσουμε τώρα να σκορπάμε τα χρήματα - αυτό θα πρέπει να είναι πραγματικά σαφές», πρόσθεσε.

«Και πάλι, αν υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε - και αυτό σημαίνει τον κατάλληλο παίκτη και την κατάλληλη οικονομική κατάσταση - θα το κάνουμε, και αν όχι, τότε όχι».

Πηγή: gazzetta.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση