ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Η UEFA είχε ετοιμάσει ανακοίνωση που κατηγορούσε τους οπαδούς πριν τον τελικό του Champions League»

Όπως αναφέρει αποκαλυπτικό δημοσίευμα της «Guardian»

Ο τελικός του Champions League ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ τον Μάιο είχε στιγματιστεί από τις οργανωτικές αποτυχίες των ιθυνόντων, που είχαν οδηγήσει στην καθυστερημένη έναρξη του αγώνα αλλά και στην αδυναμία οπαδών που είχαν εισιτήριο να μπουν στο γήπεδο.

Σχεδόν τέσσερις μήνες μετά, ο Guardian αποκαλύπτει πως η ανακοίνωση που είχε εκδώσει η UEFA -και που έριχνε το φταίξιμο σε οπαδούς που άργησαν να φτάσουν- είχε ετοιμαστεί μέρες πριν τον αγώνα!

Το μήνυμα «λόγω καθυστερημένης άφιξης οπαδών, ο αγώνας θα καθυστερήσει» είχε εμφανιστεί στις γιγαντοοθόνες του "Stade de France", με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να κατηγορεί εμμέσως τους φιλάθλους της Λίβερπουλ που είχαν εγκλωβιστεί εκτός γηπέδου λόγω των τραγικών χειρισμών από την αστυνομία και τους διοργανωτές.

Φαίνεται λοιπόν ότι στην UEFA είχαν... προαποφασίσει ότι θα ρίξουν στους οπαδούς το φταίξιμο για οτιδήποτε πήγαινε στραβά, με 2.700 φίλους των "reds" να μην παρακολουθούν τελικά το ματς παρότι είχαν δώσει υπέρογκα ποσά για να προμηθευτούν ένα εισιτήριο.

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση