ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Βολές» για τα βραβεία και την Λίβερπουλ από τον Στέρλινγκ!

Θεωρεί άδικο το γεγονός ότι ποδοσφαιριστές της Σίτι δεν κατακτούν το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη στην Αγγλία

Δεν χάρηκε ιδιαίτερο ο Ραχίμ Στέρλινγκ για το γεγονός ότι ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ κατέκτησε το βραβείο του κορυφαίου παίκτη της χρονιάς. Ο Άγγλος βλέπει μια πλεκτάνη εναντίον των παικτών της Μάντσεστερ Σίτι, ιδίως σε σχέση με τους ποδοσφαιριστές της Λίβεπρουλ.

Μάλιστα, ιστορικά μπορεί κανείς να του δώσει και δίκιο. Το βραβείο από το 1973 που έχει ξεκινήσει, μέχρι και σήμερα, δεν έχει δοθεί ποτέ σε ποδοσφαιριστή των “πολιτών”. Αντίθετα ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, το έχει κερδίσει 8 φορές.

Οι δηλώσεις Στέρλινγκ

«Είναι αδιανόητο να μην έχει κερδίσει ούτε ένας παίκτης μας το βραβείο του παίκτη της χρονιάς. Ειδικά από τη στιγμή που κατακτήσαμε όλους τους εγχώριους τίτλους την περασμένη σεζόν».

«Σίγουρα ο Φαν Ντάικ είχε μια φανταστική σεζόν πέρυσι και για αυτό πήρε το βραβείο. Σκέφτομαι όμως τις περασμένες σεζόν που ο Γιάγια Τουρέ έβαζε 20 γκολ χωρίς καν να είναι επιθετικός και δεν έβγαινε ποτέ ο παίκτης της χρονιάς.

Όπως και ο Αγκουέρο, που για περισσότερες από επτά σεζόν έβαζε πολλά και υπέροχα γκολ και ποτέ δεν είχε κατακτήσει το βραβείο."Βολές" για τα βραβεία και την Λίβερπουλ από τον Στέρλινγκ!

Το ίδιο και ο Ντε Μπρόινε που κατέκτησε το πρωτάθλημα στην πρώτη του χρονιά εδώ όντας καθοριστικός για την ομάδα. Νομίζω ότι δε μας αντιμετωπίζουν όπως τους παίκτες άλλων ομάδων τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο, παρά τους τίτλους που κατακτούμε κάθε χρόνο. Δεν εξαρτάται από εμάς όμως, οπότε συνεχίζουμε»

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X