ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Κονταρομαχία» για Γκέλσον Μάρτινς!

«Μάχη»… ενόψει για Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Λίγες ώρες αφότου οι «κόκκινοι» ρώτησαν τη Σπόρτινγκ για τον Γκέλσον Μάρτινς, στο «κόλπο» για τον 22χρονο μπήκαν και οι «κόκκινοι διάβολοι»! 

Νέο… σίριαλ και, αυτήν τη φορά, φαίνεται πως θα είναι… θρίλερ, καθώς η μεγαλύτερη -και παραδοσιακή- κόντρα του αγγλικού ποδοσφαίρου ενδέχεται να μεταφερθεί και εκτός αγωνιστικών χώρων! 

Όπως γράφουν στην Αγγλία, λοιπόν, η Λίβερπουλ ρώτησε τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Γκέλσον Μάρτινς και φέρεται έτοιμη να «σκάσει» κοντά 50 εκατομμύρια ευρώ για πάρτη του, τη στιγμή που στο «κόλπο» για την απόκτηση του 22χρονου μπήκε και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! 

Η τελευταία, ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ενδιαφέρεται για τον εξτρέμ των «λιονταριών», καθώς είχε «παίξει» και πέρυσι το σενάριο μετακόμισης του Πορτογάλου στον βρετανικό Βορρά, ενώ είχε ακουστεί και για την Μπαρτσελόνα. 

Υπάρχει, μάλιστα, η φήμη πως τον νεαρό Μάρτινς, με τα επτά γκολ και τις 14 ασίστ(!) στη σεζόν που πέρασε, «βλέπει» και η Ρεάλ Μαδρίτης, κατόπιν προτροπής του Κριστιάνο Ρονάλντο! 

Πηγή:sport-fm.gr

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση