ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μίλνερ: «Γιατί όχι και εμείς»;

Μέσω δηλώσεών του που φιλοξενούνται στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου του, ο ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, Τζέιμς Μίλνερ, παρουσιάστηκε βέβαιος ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θα βγάλουν όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα το «βαρύ» πρόγραμμα των γιορτών, καθώς, όπως λέει, βρίσκονται σε κορυφαίο επίπεδο φυσικής κατάστασης, οπότε αν μπορούν και οι άλλες ομάδες να ανταπεξέλθουν, τότε σίγουρα μπορεί κι η δική του.

«Το πρόγραμμα που έχουμε είναι κάπως παράλογο, με δύο παιχνίδια σε λιγότερες από δύο μέρες (31/12 με Μάντσεστερ Σίτι, 2/1 με Σάντερλαντ), κάτι το οποίο δεν είναι εύκολο. Πιστεύω πάντως, ότι αναμφισβήτητα το υλικό που διαθέτουμε είναι ένα από τα καλύτερα στο πρωτάθλημα, όσον αφορά τη φυσική κατάσταση. Έτσι, αν όλοι μπορούν να τα καταφέρουν, γιατί όχι και εμείς;», ανέφερε ο 30χρονος μέσος και κατά συνθήκη φέτος, αριστερός οπισθοφύλακας των «ρεντς» που μιλώντας για το πως βλέπει την εξέλιξη με τα συνεχόμενα παιχνίδια που ακολουθούν, σχολίασε:

«Μπορούν να λειτουργήσουν αμφίδρομα. Αν χάσεις, έχεις την ευκαιρία να «πατσίσεις» την ήττα σου γρήγορα και αν κερδίσεις, τότε θα θες να διατηρήσεις το μομέντουμ, γεγονός που επιθυμώ και εγώ για εμάς. Τα Χριστούγεννα είναι μία πολύ κρίσιμη περίοδος. Κοιτάς τον πίνακα της βαθμολογίας τώρα, τον κοιτάς αργότερα την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου και μπορεί να σου φανεί τελείως διαφορετικός με κάποια διαφορετικά αποτελέσματα! Για αυτό θέλουμε κι εμείς να διατηρήσουμε το μομέντουμ που έχουμε».

Πηγή: england365.gr

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X