ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έμερι για Κολτσιενί: «Είναι θέμα ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή και το σύλλογο»

Πειθαρχικό παράπτωμα και τάσεις φυγής από τον Γάλλο αμυντικό

Κυριάκος Τοφή

Ούτε μια, ούτε δύο, αλλά τρεις απόπειρες να συνετίσει τον Λοράν Κολτσιενί πραγματοποίησε ο Ουνάι Έμερι ωστόσο ο αρχηγός της Άρσεναλ παρουσιάστηκε και αμετάπειστος και ασυνεπής ως προς τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Συγκεκριμένα ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός αρνήθηκε να ακολουθήσει τους συμποδοσφαιριστές του στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, επιλέγοντας την κίνηση αυτή ως μέτρο αντίδρασης για άρνηση λύσης του συμβολαίου του.

Μιλώντας μετά το νικηφόρο φιλικό απέναντι στους Colorado Rapids, ο Ισπανός τεχνικός της ομάδας του Λονδίνου ανέφερε σύμφωνα με την ιστοσελίδα givemesport.com τα εξής:

«Ξεκίνησε ομάδα την προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα και είχα την ευκαιρία να μιλήσω μαζί του τρεις φορές σχετικά με την κατάστασή του.

Φυσικά και θέλαμε να μας ακολουθήσει στην προετοιμασία αλλά ο ίδιος αποφάσισε να μείνει οπότε πλέον είναι θέμα ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή και το σύλλογο.

Μιλήσαμε σε καλό κλίμα για το ίδιο και την ομάδα αλλά η απόφαση αυτή είναι δική του και μόνο, επομένως πλέον μιλάει μόνο με το σύλλογο».

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Μουρίνιο στην Άρσεναλ;

Μουρίνιο στην Άρσεναλ;

Νέα φημολογία γύρω από την πιθανότητα συνεργασίας της Άρσεναλ με τον Ζοσέ Μουρίνιο έρχεται από την Αγγλία
24sports team
 |  ΑΡΣΕΝΑΛ
X